Een paar jaar geleden hadden de meeste mensen nog nooit van BMW gehoord. Het bedrijf bestaat al tientallen jaren, maar is de laatste tijd uitgegroeid tot een van ‘s werelds beste autofabrikanten. Ze staan ​​bekend om het produceren van zowel sportwagens als luxewagens, maar nu zijn ze ook uitgebreid naar het domein van prestatie- en bedrijfsvoertuigen. De eerste serie die ze in 1998 uitbrachten was de bmw 1 serie velgen en sindsdien zijn ze indruk blijven maken met elk nieuw model dat ze uitbrengen. De nieuwste toevoeging aan hun lange lijst van high-performance auto’s zijn de bmw 1 serie velgen.

De meest populaire stijl van BMW velgen

De meest populaire stijl van BMW velgen zijn de chromen velgen. Ze zijn er in veel verschillende kleuren en maten, maar de meest populaire zijn de chromen velgen die zijn gemaakt van magnesium of aluminium. Ze zijn erg sterk en roesten niet. Dit zijn de ideale velgen om uw BMW een vleugje elegantie te geven. Als je iets wilt dat duurzaam is en er ook nog eens goed uitziet, dan moet je voor de lichtmetalen velgen gaan die sterker zijn en veel duurzamer zijn dan de chromen velgen. Het beste van de lichtmetalen velgen is dat ze bestand zijn tegen slijtage door constant rijden, ook al zien ze er voor een lange tijd als nieuw uit.

De wieldoppen of de de PI Cues te vervangen

Je kunt er ook voor kiezen om de hele wieldoppen of de De PI Cues te vervangen door de aluminium stijl om een ​​sportieve lichtmetalen look te creëren. De andere populaire BMW-wielen uit de BMW-serie waaruit u kunt kiezen, zijn de E87 en de GVK. De E87 is gemaakt van chroommetaal en heeft een enorme doorzichtige kap die het uiterlijk van uw auto echt kan opfleuren. Deze wieldop is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het biedt uitstekende sterkte en duurzaamheid en is bestand tegen schokken van stenen en rotsen. Als u op zoek bent naar iets anders, dan is de GVK een perfecte keuze. Het heeft een grote lip die alle 4 de wielen bedekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.