luxe hotel Limburg

Ben je opzoek naar een luxe hotel Limburg, dan is Maashof een fantastische hotel voor jou! Maashof is een luxe hotel in Limburg en bevindt zich in een prachtige omgeving. Het hotel heeft een mooie ligging tussen de bossen en beschikt over een 55-tal moderne, sfeervolle kamers en suites. vanuit je hotelkamer heb je het mooie uitzicht over de prachtige forellenvijvers.

luxe hotel Limburg

Zeer luxe hotelkamers

De kamers van dit prachtige hotel zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan gratis WiFi, Flatscreen tv, kluisje, een bureau en een complete badkamer met ruime wastafel douche, toilet en föhn. De suites hebben zelfs de beschikking over een ruim woongedeelte met openslaande terrasdeuren naar je eigen privé terras. Uiteraard beschikt dit luxehotel over eigen horeca. Genieten op het zonnige terras of sfeervolle serre en wintertuin, het kan allemaal! Laat je verrassen door de sfeer, faciliteiten en gastvrijheid van ons luxe hotel in Limburg!

Leuke activiteiten

Je kunt lekker de omgeving gaan ontdekken. Je kunt verschillende activiteiten doen, namelijk op de Segway, Solex of E-scooter. Met een leuke segway tour een ervaring die je niet snel zult vergeten. De e-scooter tour is een leuke 2-3 uur durende tour, doordat de scooters elektrisch zijn is het een lekkere rustgevende tour. De solex tour is een leuke activiteit, even terug in de tijd op deze prachtige solex. Voor meer informatie over Maashof bezoek je de website maashof.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.