Wanneer je een jongerenvakantie aan het zoeken bent kan je kijken naar verschillende bestemmingen. Chersonissos, Albufeira, maar ook Mallorca zijn tegenwoordig erg geliefde bestemmingen onder de jeugd. Het zijn plekken waar jij met je vrienden even helemaal kan los gaan en kan genieten van een weekje zonder je ouders. Echter vinden veel mensen het nog lastig om een keuze te maken tussen deze bekende bestemmingen en daarom vertellen we je hier wat meer over Mallorca.

Uitgaan

Om te beginnen het belangrijkste aspect voor veel jongeren: het uitgaan. Het uitgaansleven in Mallorca vindt plaats in het gebied El Arenal. Hier heb je dan ook de strip, met enorm veel leuke en gezellige clubs en caf├ęs. Veel van deze clubs zijn gericht op Nederlandse jongeren, waardoor het personeel vaak gewoon Nederlands met je praat. Hiernaast worden er ook Nederlandse artiesten ingehuurd om op te treden in deze leuke clubs.

Het weer

Het weer op Mallorca is ook nog eens heerlijk. Doordat er bijna heel het jaar zon is, zal je in de zomermaanden geen regen hebben op het eiland. De gemiddelde temperatuur ligt in de zomer rond de 28 graden. Het is dus het perfecte weer om uit te kateren op een van de mooie stranden of langs het zwembad. Hiernaast kan je ook zeker wat bijbruinen.

Overige activiteiten

Naast het uitgaansleven en de mooie stranden heeft Mallorca nog veel meer te bieden. Je kan er allerlei leuke activiteiten doen waardoor je je nooit zal vervelen tijdens je verblijf. Zo kan je ervoor kiezen om elektrische scootertjes te huren om het eiland te verkennen. Hiernaast kan je ook nog cliffdiven en veel andere leuke dingen doen. Wil je precies weten wat er allemaal te doen is op Mallorca? Neem dan zeker een kijkje op opnaarmallorca.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.