vakantie griekenland

Het lijkt erop dat we in de zomer van 2021 ook weer naar het buitenland op vakantie kunnen! Vooraf natuurlijk wel goed om een coronatest te doen. Op zoek naar een PCR test met certificaat voordat je op reis gaat? Deze is te verkrijgen bij How Are You Diagnostics. Het is misschien wat gedoe, maar het zorgt er wel voor dat we weer buiten Nederland op vakantie kunnen. In deze blog delen we je graag enkele vakantiebestemmingen met je.

Combineer natuur en stranden op Tenerife
Liefhebber van het strand? Maar tegelijkertijd ook op zoek naar wat avontuur en adembenemende vergezichten? Dan is het tijd om in 2021 Tenerife te bezoeken! Beklim El Teride, de hoogste berg op Tenerife. Daarna lekker ontspannen? Het eiland kent meerdere prachten stranden. Onze tips is om een auto te huren en over het eiland te hoppen. Plezier en ontspanning gegarandeerd!

Zon, zee en strand: Formentera
Denk jij aan zon, zee en strand als je aan vakantie denkt? Dan is Formentera echt iets voor jou! Op de stranden van Formentare is hagelwit zand te vinden. Je maakt er de meest prachtige foto’s en je komt natuurlijk helemaal tot ontspanning. Huur een scooter en scheur door het binnenland naar een nabijgelegen strandje.

Bezoek de Ierse westkust
Een verrassende bestemming: de Ierse westkust. Bezoek stranden, kliffen, havens en de mooiste bergen (die je natuurlijk ook kunt beklimmen!).

Waar ga jij naartoe dit jaar?
Heb jij na het lezen van deze blog al een idee waar je in 2021 naartoe gaat op vakantie? We zijn benieuwd! Zie je het niet zitten om het vliegtuig te pakken? Met de auto op vakantie gaan is ook een goed idee. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt. We wensen je een fijne vakantie in 2021!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.