vakantie friesland

Waarschijnlijk zouden wij nu allemaal wel lekker in een warm land vakantie willen vieren. Helaas zit dit er door het coronavirus nog steeds niet in op dit moment. Daarom zullen we toch echt moeten kijken naar een vakantie in het binnenland. In Nederland zijn gelukkig nog genoeg dingen te doen. In deze blog geven wij je tips met vakantiebestemmingen in Nederland.

Vakantiehuisje in Friesland

Wat nog wel kan tijdens deze corona periode is een vakantiehuisje in Friesland (vakantiehuis Friesland) huren. Lekker een weekendje weg en even lekker uitwaaien in Friesland. Er zijn veel dingen die je kan doen in Friesland. Zo kan je: een boottocht maken, historische stadjes bezoeken en heerlijk wandelen. De bijzondere steden, het paradijs voor watersporters en de vele nationale parken. Friesland is de perfecte plek voor een lange of korte vakantie in eigen land.

Bekijk ook:
Vakantiehuis Friesland aan het water
Vakantie Friese meren

Doe een roadtrip door Nederland

Dit is een leuk uitje tijdens de corona tijd. Trommel wat vrienden op om er eens lekker met de auto op uit te gaan. Ons landje in groot genoeg om interessante routes uit te stippelen voor een roadtrip. Zo kan je bijvoorbeeld een tocht doen langs alle provincies in Nederland of zelf een route plannen die je aanspreekt. Dat is het mooie van een roadtrip: niks moet maar alles mag.

Vakantie op de Waddeneilanden

De waddeneilanden zijn de perfecte plek om even tot rust te komen en lekker uit te waaien. De rust, ruimte, natuur en stranden zijn de redenen om hier op vakantie te gaan. De waddeneilanden zijn ook in deze corona tijd nog goed te bereiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *