Camping met zwembad Leistert

Een zomervakantie met lekkere warme dagen vraagt om een zwembad, misschien niet alleen binnen maar ook buiten kunnen genieten van het water om af te koelen. Camping met zwembad Leistert heeft maar liefst twee prachtige zwembaden, een golfslagbad buiten en een subtropisch zwemparadijs binnen. Maar ook de waterspeeltuin en de roeivijver met strand waar je heerlijk kunt zwemmen. Overal in het park zijn mogelijkheden om in het water te duiken.

Camping met zwembad Leistert

Verschillende mogelijkheden met overnachten

Na een dag in het water, slaap je natuurlijk als een blok. Gelukkig heeft de camping met zwembad Leistert voldoende mogelijkheden om te overnachten, of je nu met je eigen kampeermiddel komt of je huurt een leuke tent of luxe bungalow. Op de website leistert.nl zie je alle mogelijkheden, voor kinderen is natuurlijk een Glamping Tent ook erg spannend om in de logeren tijdens de vakantie. Kies met je gezin wat je leuk vind en maak er een onvergetelijke vakantie van, zodat je zeker weet dat je de volgende keer weer naar de Leistert komt.

Kies de plaats om te verblijven

Waar de een houdt van lekker rustig vind de ander het leuk om op een veldje te staan met andere kampeerders, gelukkig vind je op de camping met zwembad Leistert voor iedereen wel een geschikte plaats om te staan. Wat je ook huurt of waar je ook gaat staan, je geniet van het heerlijke buitenleven en de natuur om je heen. Kinderen vervelen zich geen moment, zodat ook zijn een leuke vakantie hebben en snel weer terug willen naar het vakantiepark.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.